ANNICAS RESA

Vem är då denna stiftare? Och hur hamnade jag i Sydafrika?

Jag heter Annica Westman och mitt WHY i livet kan beskrivas med ordet MÖTEN – jag älskar möten med människor! Både privat och professionellt. Det finns alltid något att lära i och av möten och jag har en passion för att lyfta, peppa och stärka människor. Som coach och specialpedagog gör jag det i mitt eget företag I CAN By Annica AB.

Jag är stolt mamma till två vuxna barn och lycklig över att jag har passerat 50-strecket.

Ända sedan jag var liten har jag längtat till Afrika och tanken på att arbeta som volontär fick ny näring efter en semesterresa till Sydafrika tillsammans med min pappa 2010. När jag kom hem ville jag bara åka tillbaka! Jag hade blivit så förtjust i landet och människorna jag mött. Efter några månader tog en kompis med mig på bio. Vi såg en dokumentärfilm, “Rough Aunties”, som handlade om Operation Bobbi Bear och deras arbete utanför Durban i Sydafrika. Jag blev så tagen och berörd av deras hängivenhet och den enorma styrka som krävs för att dag efter dag, år efter år, arbeta med barn som är utsatta för sexuella övergrepp. Tårarna rann på mig under hela filmen och när vi kom ut från biografen sa jag mycket bestämt till min vän: “En dag ska jag åka dit och jobba med dom!”

Under nio veckor hösten 2017 gjorde jag det. Min dröm blev äntligen verklighet! Denna resa har satt djupa spår i mig. Av både medmänsklig kärlek och stor förtvivlan över vad människor är kapabla att göra mot andra, i detta fall mot barn.

Jag har gråtit oceaner av tårar – i förtvivlan, ilska och frustration. Att få möta barn från ett års ålder och uppåt som blivit utsatta för sexuella övergrepp, i många fall av nära släktingar eller andra människor som de har förtroende för, har fått mig att verkligen vilja göra något för att hjälpa till.

Jag vill göra skillnad! 

Det är bakgrunden till varför jag har startat denna insamlingsstiftelse och jag hoppas och tror att vi blir många som vill bidra till att Operation Bobbi Bear kan fortsätta sitt livsviktiga arbete.

Annica Westman, stiftare och ordförande i Bobbi Bear Sweden

Läs mer om Operation Bobbi Bear här:

Operation Bobbi Bear 

https://www.bobbibear.org.za

 

 

 

Kontakta oss om du vill ha mer information, boka en föreläsning eller något annat!

E-post: annica@bobbibearsweden.se
Telefonnummer: 0706808664

SWISH 123 44 11 807
BG 
755-9925

Stiftelsens organisationsnummer: 802480-9546 

12 + 2 =

Copyright Bobbi Bear Sweden 2018-2019  |  Stolt skapare av denna hemsida är StyrkaMedia.se

sv_SESwedish