Undrar om jag någonsin fullt ut kan beskriva känslorna som trängs i mig just nu. Har just haft ett samtal med Eureka om Bobbi Bear och hennes tankar om framtiden och inte minst om nuläget. Jag återkommer en annan gång till hennes tankar och drömmar om framtiden. 

Just nu är jag mest tagen av Eurekas ord om hur otroligt lättad och tacksam hon är över den enorma skillnad som era pengar har gjort och gör för verksamheten och de barn som just nu bor här. Hon berättade om känslan när hon tittade på all skolutrustning och de nya skoluniformerna och skorna häromkvällen – som ni har bidragit till. De av barnen som går i skolan kommer att kunna gå till skolan imorgon och se ut som om de kommer från ett alldeles vanligt hem, med nya skoluniformer, skolväskor och nya skor. De kommer inte att se ut som om de kommer från fattighuset. 

Tack vare era pengar kan Eureka nu andas ut eftersom det också kommer att finnas mat för barnen för den närmaste tiden.

“The money gives these children a right to dignity! When they finally leave Bobbi Bear they will know they were worth something!”

Medan hon pratar tåras både hennes och mina ögon. Hennes tacksamhet över att Bobbi Bear med er hjälp kan göra så stor skillnad i dessa barns liv är oändlig. För mig är det en ynnest att få vara budbäraren! Tårar av tacksamhet och glädje rinner nerför våra kinder och det finns inga ord för att beskriva känslan av samhörighet och djup kontakt i denna stund. 

Återigen – ett varmt och mycket stort tack till alla er som har valt att göra skillnad genom att skänka pengar till Bobbi Bear Sweden!

sv_SESwedish