ANDRAHANDSBUTIKEN 7:AN I MELLERUD – EN GENERÖS VÄLGÖRARE

Vi är så väldigt stolta och tacksamma över att just Andrahandsbutiken 7:an i Mellerud vid flera tilllfällen har “tagit oss under sina vingar”! 

Andrahandsbutiken 7:an drivs av Melleruds Kristna Center och var den första organisationen som uppmärksammade och generöst stöttade oss när stiftelsen var knappt året gammal, dvs i juli 2019.

Hittills har detta inneburit att de har skänkt hela 70.000 kronor! 

Att dessa pengar gör enormt stor skillnad är förstås självklart och att Andrahandsbutiken 7:an så generöst stöttar oss och Operation Bobbi Bear i Sydafrika är helt fantastiskt!
Vi hoppas att ni är många som också stöttar deras mycket fina arbete i sin fina Second Hand i Mellerud. Återbruk och cirkualation på prylar av olika slag är bra för alla! Klimatet mår lite mindre dåligt, saker kommer till användning hos nya personer och dessutom väljer just denna second hand butik att stötta flera olika hjälporganisationer och projekt. 
Att man därutöver tar emot människor som får en väg in i eller tillbaka till arbetslivet genom att få arbeta i butiken är också mycket hjärtevärmande. 

För oss i stiftelsen känns det både hedrande och mycket viktigt att Andrahandsbutiken 7:an i Mellerud så aktivt har tagit ställning och deltar i arbetet med att hjälpa barn som har blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Stötta väldigt gärna denna second hand-butik – och gör gott i flera led!

AURORA ROTARYKLUBB VÄSTERÅS – EN GENERÖS VÄLGÖRARE

Vi är stolta och mycket glada över att just Aurora Rotaryklubb i Västerås har “tagit oss till sina hjärtan”. 

Vid inte mindre än tre olika tillfällen har de stöttat vår, och framför allt Operation Bobbi Bears, verksamhet med mycket generösa projektpengar.

Hittills har detta inneburit hela 52.000 kronor, fördelat enligt följande: 

  • 12.000 för att finansiera 80 stycken tygbjörnar
  • 20.000 till ett projekt för “Two laptops & one printer”
  • 20.000 till “Bensin till Bobbi Bear”
Vi är förstås mycket mycket tacksamma för detta givande samarbete och hoppas att alla förstår vilken enorm skillnad dessa pengar och detta hjärtevärmande engagemang från Aurora Rotaryklubb i Västerås innebär!

Det känns hedrande och mycket viktigt att Aurora Rotaryklubb Västerås så aktivt har tagit ställning och deltar i arbetet med att hjälpa barn som har blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Så här skriver Aurora Rotaryklubb på sin hemsida om samarbetet:

“Det är lätt att bli berörd, fälla en tår och sedan gå därifrån och låta det som påverkade oss falla i glömska. Men den här gången var det omöjligt. Det här var ett projekt som vi tagit till våra hjärtan. Det här projektet betyder mycket för många utsatta barn i Sydafrika.

Vi vill hjälpa på alla sätt vi kan. Gör det du också.”

Läs om deras engagemang på Aurora Rotaryklubbs hemsida! (Klicka här)

SAMARBETE MED MELLERUDS IF

Vi är stolta och mycket glada över att vi under 2019 har samarbetat med Melleruds IF för att samla in pengar till vår verksamhet. Melleruds IF är en fotbollsförening i Dalsland med över 110 år på nacken.

Melleruds IF har uppmärksammat Bobbi Bear Sweden i samband med seniorlagets hemmamatcher på lagets hemmaarena, Rådavallen, i Mellerud.

Vi är mycket tacksamma för ett givande samarbete under fotbollssäsongen 2019!
Publiken skänkte hela 3600 kronor till Bobbi Bear Sweden!


Det finns en stark lokal förankring till Mellerud och Melleruds IF då Bobbi Bear Swedens ordförande Annica Westman, har bott i Mellerud i drygt 25 år och engagerat följt seniorlaget under nästan lika lång tid. Det är därför extra roligt att just Melleruds IF på detta sätt har tagit ställning och deltar i arbetet med att hjälpa barn som har blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Så här skriver Melleruds IF på sin hemsida om samarbetet:
I en värld där många unga flickor och pojkar hittar ett hem i en förening eller en identitet i ett lag, finns det tyvärr alldeles för många barn som inte har den möjligheten. Melleruds IF är stolta över att kunna erbjuda den möjligheten, och vi vill också bidra med det vi kan till dem som inte är lika lyckligt lottade.  

Läs om samarbetet på Melleruds IF:s hemsida! (Klicka här)

Läs mer om samarbetet i Melleruds Nyheter här! (Klicka här!)

Kontakta oss om du vill ha mer information, boka en föreläsning eller något annat!

E-post: annica@bobbibearsweden.se
Telefonnummer: 0706808664

SWISH 123 44 11 807
BG 
755-9925

Stiftelsens organisationsnummer: 802480-9546 

11 + 4 =

Copyright Bobbi Bear Sweden 2018-2019  |  Stolt skapare av denna hemsida är StyrkaMedia.se

sv_SESwedish