SAMARBETE MED MELLERUDS IF

Vi är stolta och mycket glada över att kunna berätta att vi under 2019 kommer att samarbeta med Melleruds IF för att samla in pengar till vår verksamhet. Melleruds IF är en fotbollsförening i Dalsland med hela 111 år på nacken.

Melleruds IF kommer att uppmärksamma Bobbi Bear Sweden i samband med seniorlagets hemmamatcher på lagets hemmaarena, Rådavallen, i Mellerud.

Det finns en stark lokal förankring till Mellerud och Melleruds IF då Bobbi Bear Swedens ordförande Annica Westman, har bott i Mellerud i drygt 25 år och engagerat följt seniorlaget under nästan lika lång tid. Det är därför extra roligt att just Melleruds IF på detta sätt tar ställning och deltar i arbetet med att hjälpa barn som har blivit utsatta för sexuella övergrepp.

Vi ser fram emot ett givande samarbete och en spännande fotbollssäsong!

 

Så här skriver Melleruds IF på sin hemsida om samarbetet:

I en värld där många unga flickor och pojkar hittar ett hem i en förening eller en identitet i ett lag, finns det tyvärr alldeles för många barn som inte har den möjligheten. Melleruds IF är stolta över att kunna erbjuda den möjligheten, och vi vill också bidra med det vi kan till dem som inte är lika lyckligt lottade.  

Läs om samarbetet på Melleruds IF:s hemsida! (Klicka här)

Läs mer om samarbetet i Melleruds Nyheter här! (Klicka här!)

Melleruds IF

Melleruds IF

Kontakta oss om du vill ha mer information, boka en föreläsning eller något annat!

E-post: annica@bobbibearsweden.se
Telefonnummer: 0706808664

SWISH 123 44 11 807
BG 
755-9925

Stiftelsens organisationsnummer: 802480-9546 

9 + 13 =

Copyright Bobbi Bear Sweden 2018-2019  |  Stolt skapare av denna hemsida är StyrkaMedia.se