VÄLGÖRENHETSKONSERT 29/2 2020

 ”Tillsammans bygger vi hopp” blev en fantatisk välgörenhetskonsert vi tillsammans samlade in drygt 55 000 kronor! Det blev en kväll fylld av stämningsfull musik, sköna skratt och massor av hopp.

Överskottet från konserten har oavkortat gått till Bobbi Bear Swedens samarbetspartner Operation Bobbi Bear i Sydafrika och deras arbete med att hjälpa barn som har varit utsatta för våld och sexuella övergrepp. Vi är stolta och glada att kunna stötta med drygt två årslöner för en Child Safety Officer!

Våra fina artister ställde upp utan ersättning och skapade tillsammans en helt magiskt fin kväll! Vårt varmaste tack! 

? Lårkaka är det rockiga coverbandet från Åmål som drog 2.000 personer till sin bejublade sommarspelning 2019. De avslutade kvällen i stor stil!

? Carro Anderberg har musikrötterna i blues och country och sjöng eget material med texter och melodier som rörde stora delar av publiken till tårar.

? Amelia släppte sina första country/pop-låtar på Spotify under 2019 och bjöd på både covers och eget material samt en härlig anekdot.

? Lane-Ryrs Gospelkör sjöng mycket finstämt under ledning av Henrik Mossberg.

? Johanna Bohm Hermansson debuterade som sångerska kvällen till ära och mottogs med stort jubel. Hon backades upp av  gitarristen Peter Nilson, basisten Tommy Pettersson, trummisen Henrik Wigh och keyboardisten Mattias Wallin Brandt, som alla är välkända för Åmålspubliken.

Tack vare samarbete med Restaurang Solsidan i Åmål kunde gästerna avnjuta en “tapasmingeltallrik” med bubbel/vin/alkoholfritt i pausen! 

Kvällens konferencier Erik Torstensson gjorde en storartad insats då han skickligt tog mycket väl hand om både artister, publik och inte minst stiftelsens grundare Annica Westman. 

Kontakta oss om du vill ha mer information, boka en föreläsning eller något annat!

E-post: annica@bobbibearsweden.se
Telefonnummer: 0706808664

SWISH 123 44 11 807
BG 
755-9925

Stiftelsens organisationsnummer: 802480-9546 

15 + 10 =

Copyright Bobbi Bear Sweden 2018-2019  |  Stolt skapare av denna hemsida är StyrkaMedia.se

sv_SESwedish